Rucola Roomsoep
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeHoud enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter in de pan en bak de sjalot glazig, pers de knoflook erbij, blus met de bouillon en room en voeg de aardappelblokjes toe Breng aan de kook en laat ca. 20 minuten op laag vuur afgedekt sudderen. Voeg de rucola toe en pureer alles in de blender. Breng op smaak met zout en peper. Vul de kommen met de soep. Steek de achtergehouden blaadjes rucola in de uienringen en leg ze op de soep.
- 150 Gr Rucola
- 200 Gr Aardappelen, Geschild En In Kleine Blokjes
- 1 El Boter
- 1 Sjalot, Gesnipperd
- 1 Knoflookteentje
- 200 Ml Room
- 800 Ml Groentebouillon
- Zout En Versgemalen Peper
- Uienringen Voor De Garnering