Quiche Met Ham
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Hartige taarten
Bereidingwijze•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de ham in blokjes en de prei in ringen. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Roer de inhoud van beide zakjes Knorr Mix door het losgeklopte ei en laat het mengsel 2-3 minuten staan. Klop de room, de ham, de geraspte kaas en de preiringen door het eimengsel. Bekleed een ingevette springvorm met het bladerdeeg. Zet de randen van het deeg aan elkaar met een beetje water en druk ze stevig aan. Giet het eimengsel in de vorm. Bak de quiche in ca. 50-55 minuten goudbruin en gaar. Controleer dit door een prikker midden in de quiche te steken; als deze er droog uitkomt, is het gerecht gaar.
- 6 Plakjes Bladerdeeg
- 1 Plak Ham (ca. 150gr)
- 100 Gr Prei
- 6 Eieren, Middelgroot
- 1 Knorr Mix Voor Boerenomelet
- 125 Ml Room
- 100 Gr Geraspte Kaas
- 20 Gr Margarine, Om In Te Vetten