Geitenkaas In Bladerdeeg Taartjes
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeVoor 10 hapjes: Bereiding: Laat de deegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestuif het werkvlak licht met bloem. Leg de deeg plakjes hierop en steek er rondjes uit. Leg ze op een met bloem bestoven bakplaat. Besmeer de deegrondjes met pesto, laat de randjes vrij. Snijd de tomaatjes in dunne plakjes en verdeel deze over de pesto. Verkruimel de geitenkaas erover en strooi er peper en zout op. Bak de taartjes ca. 10 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Garneer ze met blaadjes basilicum.
- 5 Lapjes Diepvriesbladerdeeg
- Beetje Bloem
- 3 Eetlepels Pesto
- 10 Cherry/kerstomaatjes
- 100 Gram Zachte Geitenkaas
- Versgemalen Peper & Zout
- Enkele Blaadjes Basilicum