Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeLaat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de asperges en kook de asperges in een pan met ruim kokend water en zout in 10 minuten beetgaar. Spoel de asperges in een vergiet onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken. Halveer de asperges in de lengte. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bestrijk 4 vellen fillodeeg met Becel Multi en vouw ze in de lengte tweemaal dubbel. Leg de stapeltjes op een ingevette bakplaat. Snijd het laatste velletje fillodeeg in de lengte in vieren, bestrijk de stukken ook met Becel multi en leg ze op de andere stapeltjes. Leg op elk deegstapeltje een plakje ham en verdeel de asperges en geitenkaas erover. Bak de taartjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin. Leg de taartjes op vier borden.
- Half Pak Diepvries Fillodeeg Van 225 G
- 500 Gr Groene Asperges
- Zout En Versgemalen Peper
- 4 El Becel Multi Voor Koken, (roer)bakken En Braden
- 4 Plakjes Rauwe Ham
- 50 Gr Geitenkaad, Verkruimeld