Quiche Met Pompoen, Prei En Sojaspruiten
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Hartige taarten
Bereidingwijze55 min bereiden Snijd de prei overlangs door en in reepjes. Rasp de pompoen grof. Fruit de prei, pompoen en sojaspruiten 6 tot 8 minuten in de olijfolie. Breng op smaak met kruidenzout, peper en kerriepoeder naar smaak. Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de bladerdeegvellen op elkaar, rol ze uit en leg het deeg in de beboterde vorm. Prik er een paar maal in met een vork. Meng de eieren, (slag)room en Parmezaanse kaas en roer het eimengsel door het pompoenmengsel. Verdeel de groentemassa over de deegbodem. Zet de quiche op de een na onderste richel in de oven en bak hem ca. 30 minuten.
- 200 Gram Prei
- 250 Gram Melig Pompoenvruchtvlees
- 150 Gram Sojaspruiten (toko; Of Neem Taugé)
- 2 Eetlepels Olijfolie Extra Vierge
- Kerriepoeder Naar Smaak
- 250 Gram Bladerdeeg (diepvries), Ontdooid
- 2 Scharreleieren
- 150 Ml (slag)room
- 50 Gram Versgeraspte Parmezaanse Kaas