Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje Bereidingwijze

1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in ringetjes. Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie. 2. Bestrijk de sint-jakobsvruchten rondom lichtjes met olie en kruid ze met peper en zout. Rooster ze 3 tot 5 minuten aan elke kant. 3. Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden. 4. Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost.

Boodschappenlijstje
  • 8 Grote Of 12 Kleinere Sint-jakobsvruchten
  • Bosje Jonge Worteltjes
  • 2 Preiwitten
  • 1 Sjalotje
  • 1 El Boter Of Olie
  • 2 El Kruidenvinaigrette
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...