Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
					
					Bereidingwijze
					1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in ringetjes. Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie. 2. Bestrijk de sint-jakobsvruchten rondom lichtjes met olie en kruid ze met peper en zout. Rooster ze 3 tot 5 minuten aan elke kant. 3. Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden. 4. Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost.
- 8 Grote Of 12 Kleinere Sint-jakobsvruchten
 - Bosje Jonge Worteltjes
 - 2 Preiwitten
 - 1 Sjalotje
 - 1 El Boter Of Olie
 - 2 El Kruidenvinaigrette
 - Zout En Versgemalen Peper
 
