Ceviche Van Sint-jacobsvruchten

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Ceviche Van Sint-jacobsvruchten Bereidingwijze

Bereidingswijze 1. Snij de sint-jacobsvruchten in niet al te kleine stukjes. Doe ze in een kom en voeg er het limoensap, muntblaadjes en wat grof zout aan toe. Vermeng en laat tenminste 4 uur marineren. 2. Snij de sjalotten in flinterdunne ringetjes en roerbak ze in wat olie tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 3. Snij de geschilde komkommer in schijfjes. 4. Lepel een beetje chilisaus op ieder schijfje komkommer en verdeel er de sint-jacobsvruchten over. Werk af met wat gefruite sjalot en fijngesneden munt.

Boodschappenlijstje
  • 12 Verse Sint-jacobsvruchten, Zonder Koraal
  • 2 Sap Van Deze 2 Limoenen
  • 1 Eetlepel Fijngesneden Muntblaadjes
  • Grof Zout
  • Arachideolie
  • 2 Sjalotjes Gepeld
  • 1 Komkommer
  • Thaise Chilisaus
Probeer ook eens...