Gevulde Eitjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Geert-Jan Janmaat » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWeek de saffraan in een eetlepel warm water. Halveer de gekookte eieren in de lengte, schep de eidooiers eruit. Maak de dooiers fijn met een vork, roer de saffraan met aanhangend vocht, de mayonaise en het paprikapoeder erdoor. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vul de eiwithelften met het saffraan-eimengsel: maak met 2 warme theelepels een bolletje dat lijkt op de oorspronkelijke dooier of stop het mengsel in de spuitzak en maak er een mooi rozetje van. Garneer met een beetje paprikapoeder, peterselie en grof zeezout naar smaak. Lekker met een geroosterde witte boterham, bijvoorbeeld gesneden of gestanst (met een koekjesmal) in de vorm van een konijn!
- 2 Stuks 2 Saffraandraadjes (zakje A 1/2 G)
- 2 Stuks Eieren, Gekookt En Afgekoeld
- 1 Eetlepel Mayonaise
- 1/2 Theelepel Paprikapoeder + Extra Voor Garnering
- 1 Eetlepel Verse Peterselie (zakje A 30 G), Fijngesneden
- Zeezout Grof