Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeMaak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met een liter koud water en breng dit al roerend aan de kook. Verbrokkel de gorgonzola boven de pan en roer op laag vuur totdat de kaas is gesmolten en opgenomen door de soep. Laat de soep onder af en toe doorroeren 5 minuten zachtjes doorkoken. Snijd ondertussen het hardgekookte ei in kleine stukjes en hak de peterselie fijn. Verdeel de soep over 4 kommen. Strooi er het ei en de peterselie op en serveer direct.
- 1 Zakje Knorr Asperge Crèmesoep
- 100 Gr Witte Asperges
- 50 Gr Gorgonzola
- 1 Hard Gekookt Ei
- 1 Bosje Peterselie