Geitenkaas Met Druiven En Walnoten

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten Bereidingwijze

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast. Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.

Boodschappenlijstje
  • 4 Plakken Zachte Geitenkaas Met Korst (bijv. Bettine Blanc), Van 1 1/2 Cm Dik
  • 20 G Pitloze Blauwe Druiven Of Groene
  • 25 G Walnoten Gepeld, Grof Gehakt
  • 2 Eetlepels Vloeibare Honing
  • Versgemalen Zwarte Peper
  • 1/2 Stokbrood, Gesneden
Probeer ook eens...