Amuse Van Roomkaas Met Zalm, Pijnboompitten En Honing
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingswijze Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 20 pijnboompitjes apart, voor ieder hapje 1). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.
- 200 Gram Roomkaas
- 100 Gram Gerookte Zalm
- 40 Gram Pijnboompitten Geroosterd
- 1 Eetlepel Honing
- 4 Blaadjes Gelatine
- Verse Gehakte Basilicum
- 100 Ml Slagroom Stijfgeklopt
- Bieslook