Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop Bereidingwijze

In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port toevoegen en ca. 30 minuten zachtjes laten koken. Vijgen uit pan nemen en portmengsel op hoog vuur ca. 5 minuten laten inkoken. Laten afkoelen. Bereiden Geitenkaasjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en over vier borden verdelen. Vijgen ernaast scheppen. Portsiroop erover en ernaast scheppen.

Boodschappenlijstje
  • 2 Dl Rode Port
  • 100 Gr Bruine Basterdsuiker
  • 4 Verse Vijgen
  • 4 Geitenkaasjes Betinne Feuillette Honing 45+ (kaasbedieningsafdeling)
Probeer ook eens...