Stokbroodje Brie
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeBereidingstijd - 10 minuutjes Sla wassen. Bladeren droogmaken, in stukken scheuren en harde nerven verwijderen. In kommetje boter en mosterd met vork mengen. Stokbrood overlangs opensnijden, maar aan een lange kant vast laten zitten. Snijvlakken bestrijken met mosterdboter. Stokbrood beleggen met achtereenvolgens sla, brie, augurk en tomaat. Stokbrood in 2 gelijke stukken snijden en in servetje wikkelen.
- Halve Krop Lollo Rosso Sla (of Andere Sla)
- 25 Gram Zachte Boter
- 1 Eetlepel Scherpe Mosterd
- 1 Klein Stokbroodje
- 100 Gram Roombrie, In Lange Plakken
- 1 Zoetzure Augurk, Schuin In Plakjes
- 1 Tomaat, In 8 Stukken