Sweet Surprise

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Gebak

Sweet Surprise Bereidingwijze

Smelt de pure chocola "au bain marie". Doe in elk bonbon vormpje 1 theelepel chocolade (zorg dat je genoeg overhoudt) en strijk het uit over de binnenkant van de vormpjes. Zet de vormpjes op de kop om ze te laten harden. Meng de slagroom, witte chocolade en de Café Marakesh en verwarm dit ook "au bain marie". Laat dit mengsel iets afkoelen, voordat je dit over de vormpjes verdeelt. Leg wat stukjes walnoot over de vulling en laat het geheel even afkoelen. Vul ze tenslotte op met de rest van de pure chocolade. Laat de bonbons in de koelkast hard worden (minimaal 1 uur).

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Pure Chocolade
  • 20 Bonbon Vormpjes
  • 1 El Room
  • 50 Gram Witte Chocolade
  • 1 El Koffielielikeur
  • 4 Walnoten
Probeer ook eens...