Feuilletee Met Wokgroenten En Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij het bladerdeeg in rechthoeken van ongeveer 5 x 10 cm. Kerf er eventueel lichtjes nerven in als versiering. 2. Leg de rechthoeken op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk ze met losgeklopt ei. Bak ze 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven. Laat ze afkoelen. Snij ze horizontaal doormidden. 3. Verhit de olie in een wok en voeg de boter of margarine toe. Bak de kip en kruid ze met peper en zout. Voeg de groenten toe en wok alles beetgaar. 4. Blus met bier en laat even sudderen. Voeg de room toe en laat de saus indikken. Warm de feuilletees op in de oven. Leg op elke onderkant een plakje kaas en laat die een beetje uitsmelten. Schep er dan de groenten en de saus bij. Leg er het deksel weer op.
- 4 Vierkante Vellen Bladerdeeg
- 250 Gram Kipfilet
- 400 Gram Groene Wokgroenten, Gesneden (sperzieboontjes, Broccoli, Spinazie, Peultjes...)
- Half Flesje Blond Bier
- Boter
- 200 Ml Olijfolie
- 200 Ml Room
- 6 Plakjes Belegen Kaas
- Peper En Zout
- 1 Ei