Eendenborst Met Scampi

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Wild

Eendenborst Met Scampi   Bereidingwijze

Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de andere zijde. Bak ondertussen ook de scampi's in wat boter, strooi er de knoflook over en giet de room erbij. Laat even zachtjes pruttelen. Haal het vlees uit de pan en hou warm, giet het overtollige vet eraf. Neem de scampi's uit de pan en giet het kookvocht in de pan van de filets, laat even zachtjes inkoken en breng op smaak. Dik eventueel de saus wat aan met maļzena. Snij het vlees in kleine plakjes en dresseer ze op warme borden, lepel er wat roomsaus over en werk af met gehakte peterselie. Geef hier bij voorkeur prinsessenboontjes en pomme "duchesse" bij.

Boodschappenlijstje
  • 4 Eendenborstfilets
  • 16 Scampi's
  • 1 Teentje Knoflook, Fijngesnipperd
  • 2 Dl Room
  • Vers Gehakte Peterselie
  • Boter
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...