Geitenkaastaartjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de room. Roer de inhoud van beide zakjes Knorr Mix door het losgeklopte ei en laat het mengsel 2-3 minuten staan. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes. Verdeel het eimengsel over 3 (of 4) ingevette ovenschaaltjes en doe de blokjes geitenkaas erover. Zet de schaaltjes in een met heet water gevulde ovenschaal. Zorg dat het water tot 2/3 van de hoogte van de kleine schaaltjes komt. Bak taartjes gaar in 20-25 minuten in het midden van de oven. Strooi de bieslook erover.
- 6 Middelgrote Eieren
- 60 Ml Room
- 1 Knorr Mix Voor Boerenomelet
- 20 Gr Margarine, Om In Te Vetten
- 150 Gr Zachte Geitenkaas
- 2 El Gehakte Bieslook, Om Te Garneren