Tomatensoep Met Geitenkaascrostini
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeSnijd de tomaten in stukjes. Verkruimel de geitenkaas en hak de basilicum fijn. Verwarm de grill van de oven voor. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en schep hier de pastasaus bij. Voeg de groentebouillon, tomaten en doperwten toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken. Snijd de ciabatta overlangs open en snijd elke helft in vier stukken. Rooster de stukken goudbruin onder de grill. Bestrijk de crostini met pesto en verdeel de geitenkaas erover. Schuif de crostini nog even terug onder de hete grill en laat de kaas iets kleuren. Schep ondertussen de tomatensoep in grote kommen en strooi de basilicum erover. Geef de crostini met geitenkaas er apart bij.
- 4 El Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
- 1 Pot Bertolli Pastasaus Basilicum
- 500 Gr Tomaten
- 1 L Groentebouillon
- 200 Gr Doperwten (koelvers Of Diepvries)
- Ciabatta
- 3 El Bertolli Pesto Rosso
- 150 Gr Geitenkaas
- 3 El Verse Basilicum