Salade Caprese Met Ansjovis

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Salade Caprese Met Ansjovis Bereidingwijze

Pel de knoflook en hak de teen fijn. Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en hak de basilicum fijn. Schik de schijfjes tomaat en mozzarella om en om, dakpansgewijs, op een bord. Halveer de ansjovisfilets in de lengte en verdeel ze over de tomaten en de mozzarella. Meng in een kommetje de olijfolie met de gehakte basilicum en de knoflook en breng de dressing op smaak met zout. Schenk de dressing in een dun straaltje over de salade. Lekker met brood.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gr Mozarella
  • 400 Gr Grote, Rijpe Tomaten
  • 1 Flinke Bos Basilicum
  • 6 Ansjovisfilet In Olie
  • 3 El Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
  • 1 Knoflookteentje
  • Zout
Probeer ook eens...