Spaghetti Met Zeevruchten

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta

Spaghetti Met Zeevruchten Bereidingwijze

Dit gerecht maak je terwijl de pasta kookt. Snel dus. Kook de spaghetti beetgaar zoals je dat gewend bent. Gebruik echter geen gewoon water, maar voeg 2/3 van het bouillonblokje toe. Zo trekt er vast alvast wat van de zee in je pasta. Pel de knoflook en kneus deze door de tenen plat te slaan. Maak de gele paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes, brunoise in franse keukentaal. Bak de paprika en de knoflook in de olie op niet al te hoog vuur. Voeg de zeevruchten toe. Zodra deze gaar zijn voeg je wat kookvocht van de spaghetti toe samen met de overgebleven rest van het bouillonblokje. Het kookvocht heeft een bindende werking. Giet de pasta af zodra deze beetgaar is en verwarm deze even mee met de zeevruchtensaus. Verdeel gelijkmatig over twee borden, maal er verze peper over en je bent klaar. Snel, makkelijk eten boordevol smaak. Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Spaghetti
  • 150 Gram Zeevruchten
  • 100 Visbouillon Blokje
  • 10 Gele Paprika
  • 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
  • 100 Eetlepel Olijfolie
  • Versgemalen Zout En Peper
Probeer ook eens...