Pasta Met Kip, Tomatensaus En Olijventapenade
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeSnijd de kipfilet in blokjes en bak ze in 2 eetlepels olijfolie gaar en goudbruin. Schep de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Hak de olijven, de gepelde knoflook en de basilicum met een keukenmachine tot een fijn mengsel. Breng het op smaak met zout en peper. Snijd de zongedroogde tomaten in smalle reepjes en voeg ze met een eetlepel olijfolie toe aan het olijvenmengsel. Schep de tapenade goed door. Meng de olijventapenade door de saus. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.
- 300 Gr Pipe Rigate
- 400 Gr Kipfilet
- 3 El Bertolli Gentile Extra Vergine Olijfolie
- 1 Zak Bertolli Pastasaus Mild
- 50 Gr Groene Olijven
- 50 Gr Zwarte Olijven
- Knoflookteentje
- Basilicum Blaadjes
- 2 Zongedroogde Tomaten