Macaroni Met Kalfsvlees En Salie
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
Bereidingwijze1. Kook de farfalle volgens kookvoorschrift 2. Giet af en overspoel met veel koud water. 3. Als het uitgelekt is, er wat olijfolie door doen vanwege de smaak en om plakken te voorkomen. 4. Snijd de schnitzels in kleine dunne reepjes (± 1½ tot 2 cm lang). 5. Maak de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Bereiden: 6. Doe een ruime hoeveelheid Becel bak- en braadproduct in een koekenpan en laat heet worden. 7. Doe het vlees in de pan en bak kort op hoog vuur. Laat het vlees niet taai worden! 8. Schep het vlees met een schuimspaan uit de pan en doe in een kom. 9. Bak de champignons en de tomaten in het achtergebleven vet. Doe er desgewenst nog wat olijfolie bij. 10. Voeg peper, de maggiblokjes (verkruimeld) en de (gesnipperde) salie toe. 11. Voeg de witte wijn toe en laat op hoog vuur indikken. 12. Voeg met laag vuur de crème fraîche toe en doe het vlees er weer bij. 13. Roer alles goed door elkaar. 14. Roer de saus door de farfalle. 15. Roer de kaas erdoor. 16. Verwarm de schotel of de borden met een portie in de microwave oven.
- 350 Gram Ongepaneerde Kalfsschnitzels
- 250 Gram Champignons
- 2 Rijpe Vleestomaten Of 3 Pomodoro's
- 10 Blaadjes Verse Salie Of 2 Eetlepels Gedroogde Salie
- 400 Gram Farfalla (vlindermacaroni)
- 3 Maggiblokjes
- Versgemalen Peper
- 1 Dl Droge Witte Wijn
- 150 Ml Creme Fraiche
- 100 Gram Belegen Goudse Kaas Of 100 Gram Gerijpte Milner
- Bak- En Braadproduct
- Olijfolie (extra Vergine)