Bruschetta Met Knoflook En Porcini
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Martijn Zonnebeld » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeSnij de schoongemaakte paddestoelen in dunne plakjes. Verhit de olijfolie en fruit de gehakte knoflookteen in een koekenpan, verwijder de knoflook en voeg de verse paddestoelen toe en bak voor 2 tot 3 minuten. Doe de paddestoelen met het vocht uit de pan in een aparte schaal. Rooster in de tussentijd het brood. Voeg nu alle andere ingrediënten toe aan de gesauteerde paddestoelen: de champignonnetjes in olie, de stukjes tomaat, de olijven, peper en zout naar smaak en wat peterselie. Bedek de stukjes geroosterd brood met het mengsel en druppel er tot slot wat overgebleven olie uit het potje van de champignons overheen.
- 100 Gram Porcini Paddestoelen
- 1 Eetlepel Olijfolie
- 1 Teen Knoflook
- 1 Brood Stokbrood Of Stevig Italiaans Brood
- 100 Gram Potje Champgnions In Olijfolie
- 2 Stuks Vleestomaat
- 16 Stuks Zwarte Olijven
- 2 Eetlepels Platte Peterselie
- 1 Theelepel Peper En Zout