Paddenstoelen Bruchetta
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henk van der Riet » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoor het stokbrood verwarm je de oven voor op 200 graden. Het stokbrood in sneetjes snijden en de knoflook pellen. Snij deze doormidden en het brood inwrijven met de knoflook. Rooster het brood ongeveer 15 minuten in de oven. Ondertussen maak je de paddestoelen schoon en snij deze in stukjes. Snij de peterselie fijn. De olijfolie verwarmen in een pan en doe hier de paddestoelen in. Pers hier de knoflookteentjes doorheen en bak deze totdat het geheel lichtbruin ziet. Voeg de tijm, peterselie en peper en zout naar smaak toe. De paddestoelen verdelen over het brood. Garneer met peterselie.
- 1 Voorgebakken Stokbrood
- 300 Gram Paddenstoelen
- 2 Teentjes Knoflook
- 2 Eetlepels Tijm
- 2 Eetlepels Peterselie
- Olijfolie
- Peper En Zout