Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Gustaaf Greven » Type: Meer van het type: Wild

Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas Bereidingwijze

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de bakplaat. Rol het bladerdeeg uit. Snijd 12 vormpjes uit met een snijvormpje of een kopje met een diameter van 9,5 cm en prik er met een vork gaatjes in. Duw ze daarna stevig in de vormpjes. Snijd de tomaten in dunne reepjes en snipper de basilicum. Snijd de stronk geitenkaas in 12 stukjes. Leg wat tomaten in elk vormpje en bestrooi met de versnipperde basilicum. Leg daarna 4 sneetjes eendeborst op de rand van elk vormpje. Laat het vlees een klein beetje over de rand hangen. In het midden legt u 1 stukje geitenkaas. Druppel een beetje olijfolie over het geheel en kruid met peper en zout. Leg op elk taartje een takje tijm en laat gedurende 22 minuten bakken op 180°C (stand 6).

Boodschappenlijstje
  • 2 Pakken Bladerdeeg
  • 120 Gram Kerstomaatjes
  • Bascilicumblaadjes
  • 360 Gr Geitenkaas
  • 48 Plakjes Gerookte Eendenfilet
  • 12 Takjes Tijm
  • 4 Soeplepes Olijfolie
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...