Tagliatelle Met Verschillende Paddenstoelen

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta

Tagliatelle Met Verschillende Paddenstoelen Bereidingwijze

Bereidingstijd 25 minuten Snijd de aubergine in de lengte eerst in plakken van 1 centimeter dik en daarna in lange repen van 1 centimeter breed. Bestrooi ze met zout en laat ze even liggen. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de auberginerepen droog. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 minuten. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak ze op hoog vuur bruin en gaar. Maal er royaal peper boven en meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met zout. Giet de pappardelle af en schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel. Serveer de pasta in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

Boodschappenlijstje
  • 110 Grote Aubergine
  • 2 Bakjes Paddenstoelenmelange (a 200 Gram)
  • 500 Gram Verse Tagliatelle (of Andere Pasta Uit Koeling)
  • 4 Eetlepels Olijfolie
  • 250 Eetlepels Balsamicoazijn
  • 1 Eetlepel Gedroogde Oregano
  • 50 Gram Walnoten, Grof Gehakt
  • 50 Gram Pecorino (kaas), Geraspt
Probeer ook eens...