Salade Van Pasta & Pizza
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er vervolgens een paar druppels olie door en hou opzij. Kook/stoom ook de krieltjes beetgaar en laat afkoelen. Verwarm de pizza volgens gebruiksaanwijzing en laat lauw worden. Snij vervolgens in smalle partjes. Bak de spekblokjes in een weinig olie knapperig. Kook de eieren hard, pel ze en hou ook opzij. Snij de ui in fijne ringen. Spoel de sla en meng er voorzichtig alle ingrediënten onder. Verdeel over grote borden. Serveer met een frisse vinaigrette.
- 2 ŕ 3 Soorten Verse Sla
- Verse Basilicum
- 200 Gr Pasta; Spirelli, Elleboogjes, Gebroken Macaroni...
- 250 Gr Krieltjes
- Kleine Pizza (350g) Naar Keuze
- 100 Gr Spekreepjes
- 100 Gr Tauge
- 4 Eieren
- 100 Gr Jonge Kaas, In Blokjes
- Rode Ui
- Scheutje Arachideolie