Thaise Groente In Kokossaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWas en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groente en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groente en breng aan de kook. Laat de groente beetgaar worden in de kokosmelk. Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder. Bestrooi de groente met de verse koriander en serveer.
- 600 Gr Thaise Of Oosterse Roerbakgroente
- Blue Band Vloeibaar
- 3 Dl Kokosmelk (blikje)
- 2 El Sojasaus
- 1 El Zoete Chilisaus, Eventueel
- Klein Scheutje Limoen- Of Citroensap
- Allesbinder, Eventueel
- Korianderblaadjes
- 300 Gr Noedels