Gewokte Wortel, Taugé En Seroendeng

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Gewokte Wortel, Taugé En Seroendeng Bereidingwijze

Schrap de worteltjes en snijd ze in lange reepjes of schuine plakjes. Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de wortelreepjes 3 minuten. Voeg de kruidenmix en 1 dl water toe en laat dit 1 minuut pruttelen. Schep de taugé, de koriander, de seroendeng en de pinda's erdoor en warm even door. Laat de mihoen in het kokende water ongeveer 15 seconden koken. Giet de noedels direct af in een vergiet. Schep de warme mihoen in diepe borden of kommen en schep de groenten erover. Zet voor de liefhebbers Conimex Sambal en Ketjap op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Worteltjes
  • Zout
  • Conimex Wok Olie
  • 1 Zakje Conimex Kruidenmix Voor Bahmi
  • 100 Gr Taugé
  • 3 El Fijngehakte Koriander
  • 3 El Conimex Seroendeng
  • 80 Gr Gezouten Pinda's
  • 125 Gr Conimex Mihoen
Probeer ook eens...