Kip Ajam Paniki Met Chinese Kool En Komkommer
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeVerhit in een braadpan 1 el olie en bak hierin de kipkluifjes al omscheppend bruin. Voeg de boemboe ajam paniki toe, roer om en stoof de kipkluifjes 25 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de komkommer overlangs, schraap de zaden eruit en snijd de helften in smalle boogjes. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de komkommer en bijna alle Chinese kool (bewaar het rulle groen) toe en roerbak 5 min. Schep van het vuur af de rest van de kool erbij. Serveer de kipkluifjes in de saus met de rijst en de Chinese kool.
- 3 El Olie
- 1 Schaal Kipkluifjes (500 G)
- 1 Potje Boemboe Voor Ajam Paniki (295 G)
- 300 Gr Pandanrijst (pak 400 G)
- 1 Komkommer
- 2 Uien, In Partjes
- 1 Chinese Kool, In Repen Van 1 Cm