Thaise Wokbami Met Rode Ui
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeSchil de uien en snijd ze in smalle partjes. Was de lente-uitjes en snijd ze in zeer smalle ringetjes. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Laat een grote wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok hierin de vleesreepjes 1 minuut. Wok de rode ui 2 minuten mee en vervolgens de spitskool nog 3 minuten. Meng er dan 50 ml water en de boemboe goed doorheen. Schep de noedels door het vleesmengsel en wok ze een paar minuten mee. Schep tot slot de lente-uitjes en de seroendeng door de bahmi en serveer direct. Lekker met Conimex Kroepoek Hot.
- 2 Rode Uien
- 1 Bos Lente-uitjes
- 1 Zak Conimex Wok Noedels
- Conimex Wok Olie
- 400 Gr Vleesreepjes
- 500 Gr Gesneden Spitskool
- 1 Bakje Conimex Boemboe Bahmi Goreng
- 8 El Conimex Seroendeng