Gewokte Knoflookgarnalen
Aantal personen: 2 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzePel en snijd de teentjes knoflook fijn. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de garnalen 2 minuten. Bak dan de knoflook een minuutje mee, roer de kruidenpasta erdoor en voeg daarna de ketjap en de room toe. Laat dit 2 minuten pruttelen. Knijp de citroen erboven uit en strooi de bieslook erover en serveer de garnalen direct.
- 2 Knoflookteentjes
- Conimex Wok Olie
- 250 Gr Rauwe Grote Gepelde Garnalen Met Staart (evt. Diepvries)
- 2 El Conimex Kruidenpasta Rode Curry
- 1 El Conimex Ketjap Asin
- 0.5 Dl Kookroom
- Citroen
- 2 El Fijngeknipte Bieslook