Zoetzure Saus

Aantal personen: 1 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Zoetzure Saus Bereidingwijze

Een vrij standaard ingredient van chinese recepten, erg eenvoudig om te maken. Goed afgesloten is deze saus 3 maanden houdbaar in de koelkast Bereidingstijd: 10 minuten 1.Breng in een steelpannetje 5 dl water, de azijn en de suiker aan de koek en roer tot alle suiker is opgelost. 2.Roer er 3 eetlepels tomatenpuree vermengd met 1 eetlepel ketchup door. 3.Breng opnieuw aan de kook en meng er al roerend zoveel van het bindbapje door tot de saus licht gebonden is. 4.Breng op smaak met zout en peper en laat de saus afkoelen

Boodschappenlijstje
  • 180 Gr Witte Suiker
  • Tomatenketchup
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 1 Dl Azijn
  • 3 El Tomatenpuree
  • 1 El Maizena , Bindbapje Met 2 Eetlepels Water
Probeer ook eens...