Gegratineerde Bloedsinaasappel Compote

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Boudewijn Woudsma » Type: Meer van het type: Anders

 	Gegratineerde Bloedsinaasappel Compote Bereidingwijze

Trek de zeste van 1 sinaasappel Blancheer deze Schil de overige sinaasappels Snijd partjes uit Vang het vocht op Zet het sinaasappelvocht op met steranijs , zoethout en 3 el. basterdsuiker Laat dit rustig 10 min. trekken Bind dit af met de maizena Meng eidooiers, slagroom, 3 el. basterdsuiker en Mandarin Napoleon Sla dit au bain marie op en voeg de zeste toe Voeg de partjes in het afgebonden sap Schep hier overheen de “sabayon” Gratineer deze onder de salamander Serveer direct

Boodschappenlijstje
  • 6 Grote Sinaasappels
  • 6 El Witte Basterdsuiker
  • 3 Eierdooiers
  • 2 El Slagroom
  • 1/2 El Maizena
  • 1 Steranijs
  • 1 Zoethout
  • 1/2 Dl Mandarin Napoleon
Probeer ook eens...