Noedelsoep Met Tomaat En Spinazie

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Soepen

Noedelsoep Met Tomaat En Spinazie Bereidingwijze

Was de kerstomaatjes en verwijder de kroontjes. Snijd de kipfilet in lange, smalle reepjes. Breng de bouillon met de kruidenmix aan de kook in een grote wok of diepe pan op hoog vuur. Kook hierin de mie in 4 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut los met 2 vorken en voeg na 2 minuten koken de tomaatjes, de spinazie en de reepjes kip toe. Breng de noedelsoep op smaak met een paar druppels sesamolie en serveer het gerecht in grote kommen. Zet voor de liefhebbers Conimex Sambal, Sojasaus of Ketjap op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Kerstomaatjes
  • 1 Gerookte Kipfilet (125 G)
  • 2 L Kippenbouillon (van 1 Tablet)
  • 1 Zakje Conimex Kruidenmix Voor Bahmi
  • 1 Zak Conimex Chinese Eiermie
  • 1 Zak Gewassen Spinazie (300 G)
  • Sesamolie
Probeer ook eens...