Spitskool Met Rijst

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Roerbakken

Spitskool Met Rijst Bereidingwijze

Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten. Spekreepjes kort roerbakken. Gesneden kool toevoegen, ca. 4 min. roerbakken tot kool begint te slinken. Voeg saus en rijst toe en roerbak tot rijst goed heet is. Breng op smaak met scheutje ketjap en een paar druppels tabasco en zet de ketjap en desgewenst tomatenketchup op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Basamati Rijst
  • 1 Spitskool
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 400 Gram Spekreepjes
  • 1 Pot Zoetzure Saus Voor Roerbakgerechten
  • Ketjap Manis
  • Sambal Oelek
  • Tomatenketchup
Probeer ook eens...