Roggecrackers

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Roggecrackers Bereidingwijze

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor deze crackers de restjes deeg van de roggewielen, of maak de helft van de deeghoeveelheid van de roggewielen. Verdeel het deeg nu in 30 balletjes. Bestrooi 
het werkblad met een beetje tarwebloem en rol 
het deeg uit tot 1 millimeter dunne ovale lapjes 
van circa 4 x 10 cm. Leg de deeglapjes op twee 
met bloem bestoven bakblikken en bak ze in 
4-6 minuten mooi bruin. Laat ze afkoelen op een rooster en bewaar ze in een luchtdichte doos.

Boodschappenlijstje
  • Restjes Deeg Van De Roggewielen, Zie Mijn Recepten...
Probeer ook eens...