Lasagnetta Met Mozzarella, Tomaat En Rucola
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze op een schone vaatdoek plat opdrogen. Snij de mozzarella en tomaten in plakjes. 2. Pureer de rucola met 3 tot 4 eetlepels olijfolie en bestrijk de lasagnevellen lichtjes aan een kant met dit mengsel. 3. Leg de lasagnevellen, tomaten en mozzarella in laagjes in de ovenschaal. Begin met pasta, eindig met kaas en tomaten. 4. Zet 10 minuten in de oven op 175° C, of tot de kaas een beetje gesmolten is. Zet de laatste 3 minuten onder de grill, op de hoogste stand. Werk af met een plukjes rucola en serveer meteen.
- 8 Lasagnevellen
- 250 Gram Mozzarella
- 8 Trostomaatjes
- Handvol Rucola
- Olijfolie (extra Vierge)
- Peper En Zout