Gevuld Varkenshaasje Met Lente-ui

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Gevuld Varkenshaasje Met Lente-ui Bereidingwijze

Maak de lente-uitjes schoon en snijd het losse groen eraf. Snijd de varkenshaas in de lengte tot op 1 centimeter in en klap het open. Vermeng de jam met de sojasaus en bestrijk de binnenkant van het varkenshaasje ermee. Halveer het plakje ham en leg de helften in elkaars verlengde op het varkenshaasje. Snijd overhangende randjes weg. Leg de lente-uitjes erop. Klap het varkenshaasje weer dicht en steek het vast met cocktailprikkers. Wrijf het varkenshaasje in met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje rondom bruin. Braad het varkenshaasje met de deksel op de pan in circa 15 minuten zachtjes gaar.

Boodschappenlijstje
  • 3 Lente-uitjes
  • 300 Gram Varkenshaas
  • 25 Gram Boter
  • 0.1 Liter Slagroom
  • 1 Eetlepel Abrikozenjam
  • 2 Eetlepels Sherry, Medium
  • 1 Plakje Achterham
  • 1 Theelepel Sojasaus
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...