Pasta Basta
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de champignons in fijne plakjes. 2. Laat de spekreepjes knapperig bakken in een scheutje olijfolie, in een pan met antiaanbaklaag. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 3. Giet het spekvet weg en roerbak in dezelfde pan, in een scheutje olijfolie, de champignons 1 minuut. Doe er de erwtjes en de room bij. Voeg er de tomatenpuree aan toe en roer glad. Laat 2 minuten zacht koken. 4. Doe er de spekjes weer bij. Kruid met oregano, peper en zout. Laat nog een paar minuten goed doorwarmen. 5. Kook de penne beetgaar in gezouten water. Giet ze af. Vermeng ze met de saus en serveer. Tip: als je de saus te dik vindt, kan je ze aanlengen met een pollepeltje kookwater van de pasta
- 500 Gram Penne (of Andere Kleine Pasta)
- 250 Gram Spekjes In Blokjes
- 150 Gram Diepvries Doperwtjes
- 250 Gram Champignons
- 2.5 Dl Room
- 1 Eetlepel Geconcentreerde Tomatenpuree
- Olijfolie
- Gedroogde Oregano
- Peper En Zout