Appel-ui Tartaartje
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeEen lekker, gezond en mager recept. Weinig vet, maar veel smaak. Smelt de roomboter in een koekenpan. Bestrooi de tartaar met zout en versgemalen zwarte peper. Zodra het schuim van de boter wegtrekt bak je de tartaartjes aan een zijde bruin. Snipper ondertussen de appel en de ui. Draai de tartaar om en voeg de appel en ui toe. Zodra de ui glazig is voeg je een scheut goede balsamicoazijn toe. Laat het een beetje inkoken totdat het licht stroperig wordt. Serveer de tartaartjes met een mooi torentje van de saus erop.
- 2 Tartaartjes
- 1 Zoetzure Appel
- 1 Rode Ui
- Klont Roomboter
- Scheut Aceto Balsamico
- Zout En Peper