Tartaartjes Met Ui Of Tomaat

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Tartaartjes Met Ui Of Tomaat Bereidingwijze

Maak de ui schoon en snijd hem in dunne ringen of was de tomaten en snijd ze in plakken. Bestrooi de tartaartjes met peper en zout. Doe de margarine in een koekenpan met een anti- aanbaklaag. Zet hem op hoog vuur tot de margarine bruin is en het schuim begint weg te trekken. Doe dan de tartaartjes in de pan en bak ze in 2-3 minuten bruin. Draai ze om en bak ze aan de andere kant in 2-3 minuten bruin. Bak de uienringen of de plakken tomaat aan de zijkant van de pan mee. Strooi er wat peper en zout over. Neem de tartaartjes uit de pan en schep de uienringen of de plakken tomaat erop. Schenk 1 dl water in de pan en breng dit aan de kook. Roer met een houten lepel het aanbaksel los van de panbodem voor een bruine jus.

Boodschappenlijstje
  • 1 Grote Ui Of 2 Tomaten
  • 4 Tartaartjes
  • Peper, Zout
  • 25 Gram Margarine
Probeer ook eens...