Minestrone Soep

Aantal personen: 6 » Keuken: Engels » Geplaatst door: Marysa Yzaaks » Type: Meer van het type: Soepen

Minestrone Soep Bereidingwijze

Minestrone soep een heerlijke soep gevuld met gebakken aardappelen, wordtels, bleekselderij en courgette. Een ideale vegetarische soep, indien gebruik gemaakt wordt van vegetarische bouillon. De Minestrone soep maken: Fruit de uien in de pan, een paar minuten, daarna voeg je de aardappelen toe deze bak je ongeveer 5 minuten. Ditzelfde doe je ook met verse wortels, wat bleekselderij en verse courgettes. Maak een runderbouillon, vers van een stuk rundvlees. Je kan ook gebruik maken van runderbouillon blokken. Een kippen bouillon is ook een optie en lekker. Daarna voeg je heerlijk verse (biologische) tomaten toe. Breng het geheel aan de kook, laat dit langzaam doorkoken. Kaaskorst is een pré bij Minestrone soep. Hak wat peterselie fijn en voeg wat cannellinobonen toe aan de bouillon. De kaaskorst verwijder je later. De soep kan je op smaak brengen met wat zout en peper. En nu lekker genieten van een heerlijke pan minestrone soep.

Boodschappenlijstje
  • 1 Stuks Ui
  • Olijfolie
  • 2 Tenen Knoflook
  • 250 Gram Aardappelen
  • 150 Gram Wortels
  • 125 Gram Bleekselderij
  • 150 Gram Courgette
  • 1 Liter Bouillon
  • 400 Gram Tomaten
  • 1 Stuk Parmezaanse Kaas
  • 1 Stuk Peterselie
  • 420 Gram Cannellinobonen
Probeer ook eens...