Chocolademousse Met Nocinolikeur

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Chocolademousse Met Nocinolikeur Bereidingwijze

15min bereiden Smelt de chocolade en boter (zonder te roeren) in een kom au bain-marie. Haal de pan van het vuur en roer de Nocino door de chocolade, gevolgd door de eidooiers. Werk alles goed door elkaar. Sla de eiwitten stijf en schep ze dan voorzichtig in porties door het chocolademengsel. Doe de mousse in individuele schaaltjes en zet ze een nacht in de koelkast. Of zet de mousse in een grote kom in de koelkast. Lepel de chocolademousse op tafel uit de kom op dessertbordjes. Geef er slagroom bij.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gram Pure Chocolade (cacaopercentage Minimaal 70%)
  • 40 Gram Boter
  • 50 Ml Nocinolikeur
  • 4 Eieren, Gesplitst
Probeer ook eens...