Veldsla Met Makreel En Sinaasappel
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeSnijd de bosuitjes in ringetjes, hak de basilicum grof en halveer de olijven. Schil de sinaasappels met een mes tot op het vruchtvlees. Snijd ze in dunne plakjes en verwijder eventuele pitten. Trek het vel van de makreel, verdeel het visvlees in stukjes en verwijder de graatjes. Meng de helft van de dressing met de veldsla, de bosui, en de basilicum. Verdeel de salade over vier borden. Leg de plakjes sinaasappel, de stukjes makreel en de olijven erop en druppel de rest van de dressing erover.
- 2 Sinaasappels
- 300 Gr Gestoomde Makreel
- 0.25 Fles Bertolli Balsamico Saladedressing
- 150 Gr Veldsla
- 2 Bosuitjes
- Verse Basilicum
- 12 Zwarte Olijven Zonder Pit