Spaghetti Met Garnalen
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de spaghetti net niet beetgaar en giet die af. Snijd de rode peper fijn, net zoals de knoflook en de tomaat. Bak deze in de olijfolie op een hoog vuur. Doe de gepelde garnalen erbij. Roer het een minuut of 2 door, doe de versgeknipte peterselie erbij en breng het op smaak met zout en witte peper. Doe de spaghetti bij de saus en roer het geheel door elkaar. Doe er eventueel nog een beetje citroensap overheen voor een fris accent
- 500 Gram Ongepelde Steurgarnalen
- 250 Gram Spaghetti
- 3 Eetlepels Olijfolie
- 1 Rode Spaanse Peper
- 1 Tomaat
- Verse Peterselie
- Peper En Zout
- 3 Knoflookteentjes