Cappelini Primavera

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Issaac Weeleman » Type: Meer van het type: Pasta

Cappelini Primavera Bereidingwijze

Emondeer de tomaten en snijd het tomatenvlees in brunoise, voeg de Balsamico olijfolie extra vierge, het gesnipperde sjalotje en de geperste knoflook toe. Breng op smaak met peper en zout en laat ten minste 1 uur in de koelkast marineren. Bak de ontdooide ciabatta 5 minuten op 180 C. Kook de cappellini al dente in gezouten water, verdeel in de borden en werk af met de koude gemarineerde tomaten, bestrooi royaal met versgeraspte parmezaankaas en enkele blaadjes basilicum. Serveer met enkele sneetjes ciabatta classica.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Cappellini
  • 4 Rijpe Trostomaten
  • 1 Dl Olijfolie
  • 1 Sjalotje
  • 1 Teentje Knoflook
  • Versgeraspte Parmezaankaas
  • Bascilicum
  • Ciabatta
Probeer ook eens...