Aardappel-kaastaart
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeBereidingstijd: 50 minuten 1. Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze. 2. Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan. 3. Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aardappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over. 4. Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C. Serveer warm of lauw.
- 600 Gram Kleine, Vastkokende Aardappelen
- 300 Gram Verse Volle Kaas
- 2 Eetlepels Vloeiende Bloem
- 40 Gram Gemalen Parmezaan
- 20 Gram Boter
- 2 Eieren
- 1 Theelepel Gedroogde Oregano
- Peper En Zout