Appel-amandel Gebakje

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak

Appel-amandel Gebakje Bereidingwijze

In een pan wat boter laten smelten en de stukjes appel er in smoren. Ongeveer 2 of 3 eetlepels fijngehakte amandelen toevoegen en wat suiker. Nog wat rozijnen er over strooien. Ondertussen de slagroom met suiker opkloppen. Taartbodempje met slagroom bedekken en daarna het (afgekoelde) appel-mengsel erop scheppen. Nog wat pompoenpitten er over strooien.

Boodschappenlijstje
  • Taartbodempjes (kant-en-klaar)
  • Appel In Stukjes
  • Slagroom
  • Suiker
  • Beetje Boter
  • Paar Rozijnen
  • Wat Fijngehakte Amandelen (of Andere Nootjes)
  • Pompoenpitten
Probeer ook eens...