Kalkoen Nuggets
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeNeem 3 kommetjes en doe daar in: in het eerste genoeg bloem om alle vleesbrokjes door te halen, 2e de melk met de losgeklopte eieren en tenslotte in het laatste de paneermeel, parmezaanse kaas, verse peterselie (gehakt) en wat zout. Haal alle kalkoenstukjes eerst door de bloem, daarna het melk/eimengsel en tenslotte de gemengde paneermeel. Laat even rusten in de koelkast. Bak in flink wat arachideolie knapperig én goudbruin. Schik wat sla op ieder bord (hier met: tomaat, augurk, basilicum en citroen en verdeel er de "nuggets" over.
- 1 Kilo Kalkoenfilet, In Hapklare Brokken Gesneden
- 150 Gr Parmezaanse Kaas
- Snufje Italiaanse Kruiden
- 1 Dl Melk
- 2 Eieren
- Bloem
- 150 Gr Paneermeel
- Verse Peterselie
- (zee)zout, Arachideolie